JOKER bland Twentieth Century Fox Home Entertainment februarinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Dora and the Lost City of Gold
Släpps på DVD & Blu-ray 10/2
När Doras föräldrar försvinner spårlöst i sökandet efter den förlorade staden av guld, måste Dora ta saken i egna händer och leda ett gäng dåligt rustade tonåringar på en fartfylld räddningsexpedition. Följ med Dora och hennes vänner på ett riskabelt uppdrag där de navigerar genom djungeln, skakar av sig skattsökare och löser uråldriga gåtor för att avslöja mysteriet med den mytomspunna staden.
Extramaterial DVD: Deleted and Extended Scenes • Bloopers • All About Dora
Extramaterial Blu-ray: Deleted and Extended Scenes • Bloopers • All About Dora • Can You Say Pelicula? • Dora In Flower Vision • Dora’s Jungle House

Joker
Släpps på DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD 10/2
Den misslyckade komikern Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) håller långsamt på att förlora förståndet och omvandlas till den genialiske brottslingen ”Joker” i regissören Todd Phillips spännande originalberättelse.
I rollerna: Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro m fl
Regi: Todd Phillips
Extramaterial DVD: Please Welcome…Joker!
Extramaterial Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD: The Making Of: A Behind-the-Scenes • Look at the Creation of the Film • Joaquin Phoenix Alternate Takes • Costume Tests and More!

Gemini Man
Släpps på DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD 24/2
Den före detta yrkesmördaren Henry Brogan tvingas fly från en ung, skicklig agent som inte skyr några medel för att eliminera sitt mål. I den världsomspännande jakten måste Henry hela tiden ligga steget före den mystiske mördaren – men hur långt ska han gå när de slutligen ställs öga mot öga? Gemini Man är framtidens actionfilm, packad med storslagna stridsscener och nyskapande visuella effekter.
I rollerna: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen m fl
Regi: Ang Lee.
Extramaterial Blu-ray: Over an hour of bonus content including alternate opening and deleted scenes

TV

Big Little Lies säsong 2
Släpps på DVD 3/2
Problemen hopar sig i Monterey. Förhållanden spricker, lojaliteter sätts på prov och risk för både fysisk och psykisk skada upprepar sig när den populära HBO®-serien återvänder. I säsong 2 är Madeline, Celeste, Jane, Renata och Bonnie på väg att återta kontrollen över deras raserade tillvaro, när Perrys mor (Meryl Streep) plötsligt dyker upp för att söka efter svar.
Extramaterial: The Lies Revealed: A Conversation with the Cast of Big Little Lies

Catch-22
Släpps på DVD 24/2
Catch-22 bygger på Joseph Hellers klassiska roman ”Moment 22” och följer ett amerikanskt flygförbands öden och missöden i Italien under andra världskriget. Bombfällaren Yossarian har bara en enda desperat tanke i huvudet vid varje nytt uppdrag: att komma ner levande. Men den verklige fienden för Yossarian och hans gäng är militärens byråkratiska regelverk, som ständigt vänder upp och ned på logiken.
I rollerna: Christopher Abbott, George Clooney, Hugh Laurie, Kyle Chandler m fl
Regi: George Clooney
Extramaterial: THE COGS OF WAR PART ONE: That’s Some Catch, That Catch-22! • THE COGS OF WAR PART TWO: That’s Complex, That Military-Industrial Complex! • THE COGS OF WAR PART THREE: Yossarian Lives!!!(?)! • Deleted Scenes • Outtakes

PAW Patrol säsong 5 / volym 2
Släpps på DVD 24/2
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
DEN BÅNGSTYRIGA VALEN & ANDRA ÄVENTYR
En bångstyrig val har vält omkull kapten Piggvars dykarklocka som fastnat på havets botten. När PAW Patrol kommer till undsättning upptäcker de att drivved har fastnat mellan tänderna på valen, men hur ska de få loss den?
Alla talar svenska

Ny samlingsbox

Beverly Hills Cop 3-Movie Collection
Släpps på Blu-ray 10/2
The heat is on in this fast-paced collection of action-packed comedies starring Eddie Murphy as Axel Foley, the street-smart cop from Detroit. Tracking down his best friend’s killer in Beverly Hills Cop, Axel smashes through the local barriers in a hilarious, high-speed pursuit of justice. In Beverly Hills Cop II, he’s deep undercover investigating a gang of international munitions smugglers. The third installment, Beverly Hills Cop III, finds Axel at the center of a roller coaster thrill ride at the wonderworld amusement park! Watch all three and get hooked for the whole ride!
Extramaterial: Over an hour of bonus content, including deleted scenes and behind the scenes interviews and footage.

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners