NEVER LOOK AWAY – Första trailern

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Se den första trailern för Never Look Away nedan

Inspirerad av verkliga händelser som spänner över tre epoker i tysk historia, berättar Never Look Away historien om en ung konststudent, Kurt, som blir kär i studenten Ellie. Ellies far, professor Seeband som är en berömd doktor, är upprörd över sin dotters val av pojkvän och försöker förstöra förhållandet. Vad ingen av dem vet är att deras liv redan är kopplade till ett fruktansvärt brott som Seeband begått för flera decennier sedan.

Never Look Away är Tysklands bidrag i kategorin Bästa icke engelskspråkiga film för årets Oscarsgala.

Regi: Florian Henckel von Donnersmarck
I rollerna: Tom Schilling, Paula Beer, Sebastian Koch m fl.
Biopremiär 15 mars 2019

© UIP

print

Våra samarbetspartners