GREASE – höstens feel-good musikal!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den evigt unga Musikalen GREASE – Nu har du chans att köpa biljetter före alla andra och förvissa dig om de allra bästa platserna.

Musikalen GREASE är den rockiga kärlekshistorien som får varje dansnerv att spritta i kroppen! När GREASE sätts upp på Nöjesteatern i Malmö åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på.

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan.
Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together.

I GREASE träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor?

Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – GREASE är en historia som kan upplevas om och om igen!

Musikalen har premiär på Nöjesteatern torsdagen den 3 oktober.
Officiellt biljettsläpp fredagen den 1 mars.

Vem ska spela Danny? Vem ska spela Sandy? Det avslöjar vi i mitten på mars!

© Julius Production

print

Våra samarbetspartners