DANNY uppdaterar och tar hyllade showen till Cirkus våren 2022

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Danny Saucedos ”The Run(A)way Show 2.0” är en uppdaterad version av showen som hade sin urpremiär på The Theatre i Göteborg hösten 2019. Publik och kritikerkår var eniga – det här var en show som verkligen tänjde på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang.

Våren 2020 fortsatte Danny och hans ensemble att spela för utsålda arenor runt om i Sverige. Nu kommer shownen, i förädlad form, äntligen till Stockholm och Cirkus.

Danny bjuder på storslagen scenshow, där allt från den avancerade ljustekniken till de hundraprocentigt synkroniserade dansstegen hos de tio dansarna är genomtänkta in i minsta detalj. Och allt på scen har sitt ursprung i den genialiske konstnären Dannys huvud. För det här är inget annat än popart av bästa märke. Kritikerna är eniga – alltifrån de extravaganta kostymerna, den ovanliga scenlösningen och ljusdesignen har internationell klass. Dessutom har det i modern svensk pophistoria aldrig tidigare skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen.

Danny Saucedo ”The Run(A)way Show 2.0”
Premiär 20 januari 2022 på Cirkus i Stockholm.
Biljetter finns på showtic.se/danny
Presenteras i samarbete med 2ENTERTAIN och KRALL ENTERTAINMENT.

© United Stage

print

Våra samarbetspartners