THE PREDATOR bland Twentieth Century Fox Home Entertainment januarinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

The Predator
Släpps för digitalt köp 14/1, på DVD, Blu-ray, 4K UHD & streaming 28/1
I Shane Blacks explosiva nytolkning är the Predator dödligare än någonsin och hoppet om att rädda mänskligheten från utplåning står nu till en sliten skara motståndare. I rollerna: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Olivia Munn, Sterling K. Brown m fl. Regi: Shane Black.Extramaterial: Deleted Scenes • A Touch of Blackk • Predator Evolution • The Takedown Team • Predator Catch-Up • Gallery

The Nun
Släpps på DVD, Blu-ray & 4K UHD 21/1
En präst med ett mörkt förflutet och en novis som snart ska avlägga sina löften skickas från Vatikanen för att utreda en ung nunnas självmord. Tillsammans avslöjar de ordens mörka hemlighet. Liv, tro och själar sätts på spel när de ställs inför en ondskefull kraft i form av en demonisk nunna, som tidigare skrämt slag på tittare i The Conjuring 2. I rollerna: Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet m fl. Regi: Corin Hardy.
Extramaterial DVD: A New Horror Icon
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: A New Horror Icon • The Conjuring Chronology • Gruesome Planet plus over 10 minutes of deleted scenes

TV

Shooter säsong 2
Släpps på DVD 21/1
I Shooter säsong 2 ställs krigshjälten Bob Lee Swagger inför ett nytt hot: den hänsynslöse mördaren Solotov. Alla från Swaggers marinkårsförband finns på Solotovs svarta lista. Denna farliga situation blir än värre på grund av en illavarslande regeringskonspiration och en föränderlig värld där den enda du kan lita på också är din värsta fiende. Swagger gör allt i sin makt för att skydda sina bröder, sin familj och sitt land. I rollerna: Ryan Phillippe, Shantel VanSanten, Omar Omar Epps, Cynthia Addai-Robinson m fl.

PAW Patrol säsong 4 / volym 1
Släpps på DVD 28/1
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
Rubble läser en bok om en drake som fått hicka. Stackars draken. Men så plötsligt händer något. Den hickande draken hoppar ut ur boken och vill leka kurragömma med Rubble. Jätteknasigt – och jättekul!

Nyheter på 4K UHD

Braveheart
Släpps på 4K UHD 21/1
Mel Gibson spelar huvudrollen i och regisserar denna spännande film om Skottlands brutala självständighetskrig under 1200-talet. När William Wallaces fru mördas av engelska trupper, byts hans hämndlystnad ut mot en kallsinnig kamp för sitt lands frihet. I rollerna: Mel Gibson, Sophie Marceau, Patrick McGoohan m fl. Regi: Mel Gibson.
Braveheart belönades med fem Oscar-utmärkelser för Bästa film, regi, foto, effekter och ljudredigering samt makeup. Svenske ljudteknikern Per Hallberg delade Oscar-äran med kollegan Lon Bender. Mel Gibson vann också en Golden Globe för Bästa regi.

The Matrix Trilogy
Släpps på 4K UHD 21/1
The Matrix, The Matrix Reloaded och The Matrix Revolutions.
I rollerna: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving m fl. Regi: Lana & Lilly Wachowski.
Extramaterial:
The Matrix: Written Introduction by The Wachowskis • Philosophers’ Commentary by Dr. Cornel West and Ken Wilber • Critics’ Commentary by Todd McCarthy, John Powers and David Thomson • Cast & Crew Commentary by Carrie-Anne Moss, Zach Staenberg and John Gaeta • Composer Commentary by Don Davis with Music-Only Track
PLUS, OVER 3 HOURS OF EXCITING BONUS CONTENT INCLUDED ON BLU-RAY: •The Matrix Revisited • Behind The Matrix • Follow the White Rabbit • And more…
The Matrix Reloaded: Philosophers’ Commentary • Critics’ Commentary • Written Introduction by The Wachowskis • Featurettes, trailers and much more!
The Matrix Revolutions: • Philosophers’ Commentary • Critics’ Commentary • Written Introduction by The Wachowskis • Featurettes • Trailers and much more!

X-Men
Släpps på 4K UHD 21/1
X-men, en grupp mutanter med superkrafter, strider mot både intolerans och en grupp radikala mutanter som är ute efter att utrota mänskligheten. I rollerna: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen m fl. Regi: Bryan Singer.
Extramaterial: Blu-Ray Movie + Extras – Deleted/Extended Scenes With Optional Commentary By Bryan Singer And Brian Peck • Fox Special: “The Mutant Watch” • Easter Eggs • Art Gallery

X-Men 2
Släpps på 4K UHD 21/1
Efter att en hemlig agent kidnappar Xavier, fängslar hans elever och stjäl Cerebro slår X-men och Nightcrawler sig samman med Magneto för att rädda sina bröder och förhindra en förintelse. I rollerna: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Halle Berry m fl. Regi: Bryan Singer.
Extramaterial: Blu-Ray Movie + Extras – Audio Commentary By Bryan Singer And Tom Sigel • X-Men 2 Bonusview • Easter Egg

X-Men: The Last Stand
Släpps på 4K UHD 21/1
Det har uppfunnits ett botemedel mot mutanterna, och nu ställs de inför ett livsavgörande val – att ge upp det som gör dem unika för att slippa ständig förföljelse eller att slåss för rätten att få vara sig själva. I rollerna: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Halle Berry m fl. Regi: Brett Rattner.
Extramaterial: Blu-Ray Movie + Extras – Director And Writer Commentary By Brett Ratner, Simon Kinberg And Zack Penn • X-Men 3 • Bonusview • Deleted Scenes • Easter Egg

Nya samlingsboxar

Predator 4-Movie Collection
Släpps på DVD & Blu-ray 28/1
I denna actionfyllda och blodiga samling Predator-filmer får du fyrdubbelt så mycket skräck! I Predator utkämpar Arnold Schwarzenegger ett krig på liv och död mot en utomjording som jagar människor för nöjes skull. Därefter, i Predator 2, kämpar Danny Glover mot den skräckinjagande varelsen i Los Angeles storstadsdjungel. I Predators leder Adrien Brody en grupp elitsoldater på en utomjordisk planet som hotas av en ny Predator-art. I den sista filmen, The Predator, upptäcker Boyd Holbrook att de farligaste jägarna i universum nu är starkare, smartare och dödligare än någonsin!

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners