Halloween i Tivoli

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Rysligt kul

Numera har även de stora nöjesparkerna i Sverige dvs Gröna Lund och Liseberg ett program för Halloween då de dekorerar hela parken i en Halloweeninspirerad skrud. Men för oss här nere i Skåne är det Tivoli som gäller.

Detta är nu 13:e året på raken Tivoli bjuder på Danmarks största Halloween-fest. Favorit i repris i år är “Det Hjemsøgte” – ett spökhus fyllt med ryslaga upplevelser – inget för de svagsinta. Även årets nyhet Tik Tak, som är en del av nöjesparkens 175-års jubileum. Tivoli bjuder av tradition även på massor av pumpor närmare bestämt 20.000. Tävlingen om Danmarks största pumpa avgörs ju också här under tiden.

Annars är allt sig likt (och olikt) massor av bodar med olika prylar och mat i mängder. För att få den rätta känslan kolla gärna in bildspelet nedan.

För mer info kolla in Tivolis hemsida.

Foto: Michael Lindström

skriven 2018-10-12

print

Våra samarbetspartners