JUL PÅ TIVOLI

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En stor tradition för oss boende i södra Sverige är att försöka ta sig in till Köpenhamn när det lackar mot Jul och se vad Tivoli har att erbjuda.

I år är det dessutom en hel del nytt att uppleva, bland annat har den stora granen utanför Nimb blivit fullproppad med kristaller från Swarovski till ett värde av cirka en miljon danska kronor. Dessutom är det premiär den 6 december på den nya berg- och dalbanan Mælkevejen som ersatt trotjänaren Odinexpressen.

Förutom att åka i alla åkattraktioner och kolla in alla juligheterna kan man även uppleva något extra under perioden genom att kolla in Snödrottningen (från den 1 december) eller London Toast Teaters The Three Brexiteers.

För att få den rätta känslan kolla gärna in bildspelet nedan.

För mer info kolla in Tivolis hemsida.

Foto: Michael Lindström

skriven 2019-11-16

print

Våra samarbetspartners