PACIFIC RIM: UPRISING bland Universal Sony Pictures augustinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

PACIFIC RIM: UPRISING
Jake Pentecost, son of Stacker Pentecost, reunites with Mako Mori to lead a new generation of Jaeger pilots, including rival Lambert and 15-year-old hacker Amara, against a new Kaiju threat.
On Blu-ray, 3D, DVD & UHD Aug 6

PETER RABBIT
Feature adaptation of Beatrix Potter’s classic tale of a rebellious rabbit trying to sneak into a farmer’s vegetable garden.
On Blu-ray, DVD & UHD Aug 6 in Norway and Aug 20 in Sweden, Denmark & Finland

AMATÖRER
Välkommen till Lafors! Ett litet svenskt brukssamhälle i desperat behov av nystart. En gnista hopp tänds när den tyska lågpriskedjan Superbilly överväger att etablera sig på orten. 500 nya jobb skulle förändra allt! Nu gäller det att sätta Lafors på kartan meddelar kommunchefen och snart är beslutet om en kommunfilm fattat. Kulturbudgeten är dessvärre slut men kommunanställde Musse får en vågad idé; Vi låter skolungdomarna göra filmen – som ett skolprojekt i demokratins anda! Det är ju modernt, nytänkande – och gratis…
On Blu-ray & DVD Aug 6 (Only in Sweden)

SAKNADEN
Boris och Zhenya är mitt uppe i en slitig skilsmässa. De grälar konstant och håller på att sälja lägenheten så att de kan komma vidare i sina liv. Boris med sin yngre, gravida flickvän och Zhenya med sin förmögne älskare. Ingen av dem visar något större intresse för deras 12-årige son Alyosha. Inte förrän han försvinner spårlöst…
On DVD Aug 6 (Only in Sweden)

THOROUGHBREDS
Two upper-class teenage girls in suburban Connecticut rekindle their unlikely friendship after years of growing apart. Together, they hatch a plan to solve both of their problems-no matter what the cost.
On Blu-ray & DVD Aug 6

© Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic

print

Våra samarbetspartners