HOTELL TRANSYLVANIEN 3 – EN MONSTERSEMESTER (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Regi: Genndy Tartakovsky
Original röster: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez
Svenska röster: Kim Sulocki, Mikaela Ardai Jennefors, Jesper Adefel

BETYG: TVÅ
PREMIÄR: 2018-07-13

Efter två relativt framgångsrika filmer släpper så Sony Animation en tredje utgåva om hotellägarfamiljen Dracula och deras entourage bestående av de välkända Universal monsterna; Mumien, Frankenstein, Varulven och Den Osynlige Mannen.

Detta äventyr börjar med återblickar på Grevens spännande liv och fighterna med monsterjägaren Van Helsing. Numera för Greven ett stilla liv på sitt hotell och känner sig mer och mer ensam och uttråkad. Grevens dotter Mavis märker detta och beslutar sig för att boka in hela ensemblem på en monsterkryssning.

Storyn och hantverket är väl ok men allt känns fruktansvärt långsamt och som de själv säger som ett dussinavsnitt av den klassiska TV-serien “På kryss med kärleken” eller kanske den svenska varianten “Rederiet”. Att sen filmen är i 3D gör den varken sämre eller bättre. Men jag kommer nog att se om filmen så småningom då den engelska versions röster är verkligen stjärnbesatta.

Skriven 2018-07-10

print

Våra samarbetspartners