DONNA LEON bland Bokförlaget Forums juninyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den fina linjen mellan lögn och sanning, en nervkittlande spänningsroman i farligt landskap och bitterljuvt från Lovereads
4 nyheter från Bokförlaget Forum och en ny bok från Lovereads i juni

En fråga om tro av Donna Leon
Om boken: Augustihettan är olidlig och kommissarie Guido Brunetti drömmer om att fly från Venedigs tursithorder. Men innan han kan ansluta till familjen i de svalare bergen måste han undersöka de misstänkta rättegångsförhalningarna. Och hjälpa damen som på grund av sin tro på horoskop hamnat i en bedragares garn. När ett brutalt mord sker ser det ut som att Brunetti får ställa in alla semesterplaner.

Falska vänner av Jane Harper
Om boken: Fem kollegor ger sig ut på hajk i den australiensiska vildmarken. När kvinnorna kommer tillbaka är de skräckslagna och en person saknas. Aaron Falk kallas in då kvinnan som saknas är hans kontakt på insidan i utredningen av företaget de jobbar på. När Falk gräver i fallet framträder en giftig bild av gamla band och brutna förtroenden.

Vi som älskade av Renée Carlino
Om boken: Matt och Grace träffas när de flyttar in i samma studentkorridor i New York och de två konstnärssjälarna blir som oskiljaktiga. Men när Matt får praktik i Sydamerika får relationen ett abrupt slut. Femton år senare får Matt syn på Grace igen, och efterlyser henne via en webbannons. Ett helt liv har gått, men han har aldrig glömt henne. Kan de hitta tillbaka till varandra igen?

Dödens hemligheter av Stephen Booth
Om boken: Invånarna i Peak District är vana vid att turister strövar omkring bland de böljande kullarna och vindlande dalarna. Men den här sommaren dyker en annan typ av besökare upp, och lämnar efter sig ett spår av döda kroppar och hemligheter. Kriminalkommissarie Ben Cooper befinner sig snart i en kapplöpning mot tiden för att hitta ett samband mellan till synes slumpartade handlingar.

En helt vanlig familj av Mattias Edvardsson
Om boken: De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras dotter Stella. Men när Stella anklagas för mord raseras deras trygga tillvaro. Hur väl känner de egentligen sin dotter? Eller varandra? En helt vanlig familj är en oavlåtligt spännande roman som skildrar varje förälders mardröm. Bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände.

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners