TRACY CHEVALIER bland Wahlström & Widstrand juninyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nykomlingen av Tracy Chevalier
Om boken: Nykomlingen är Shakespeares Othello, förflyttad till Washington på 70-talet. När Osei Kokote börjar sin fjärde nya skola på sex år behöver han en allierad för att klara sig. Tursamt nog blir det Dee, den mest populära flickan. Men Ian står inte ut med att se dem ihop och bestämmer sig för att krossa deras vänskap. Innan skoldagen är över kommer allt att vara förändrat.

För såna som oss av Henrik Karlsson och Tiina Nevala
Om boken: Liv och Jens möts fyra gånger under ett år. Första gången på en stenmur i den grekiska natten. Andra gången som kombattanter i en hetsig litteraturdebatt. Tredje gången som älskande. Fjärde gången … är ingenting längre enkelt eller självklart. För såna som oss är en roman om att vara trettionånting och upptäcka att livet slagit in på fel väg. Och det är en kärlekshistoria. Tiina Nevala och Henrik Karlsson har båda lång erfarenhet från förlagsvärlden, Tiina som pr-ansvarig och Henrik som förläggare.

Vännen av Joakim Zander
Om boken: På en fest i Beirut träffar den svenske praktikanten Jacob den mystiska krigsfotografen Yassim. De blir snabbt mer än vänner, men när Yassim plötsligt försvinner står Jacob ensam inför ett livsfarligt uppdrag. Samtidigt i Stockholm grips Klara Walldéens vän Gabriella i en antiterror-operation. Det är upp till Klara att lägga pusslet bakom Gabriellas gripande. Spåren leder till Bryssel – och vidare mot Beirut. Med denna andlöst spännande thriller visar Joakim Zander än en gång att han är en mästare i genren.

© Wahlström & Widstrand

print

Våra samarbetspartners