SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018: Yes featuring ARW, Graveyard, Pain med flera klara

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Yes featuring ARW, Graveyard, Pain med flera klara!

Ett av den progressiva rockens största band existerar numera i två upplagor. Yes featuring ARW, som kommer till Sweden Rock i sommar, är centrerat kring originalsångaren Jon Anderson, gitarristen Trevor Rabin som låg bakom superhiten “Owner of a lonely heart” samt bandets klassiske keyboardist Rick Wakeman. “The definitive lineup of the greatest band in the history of progressive rock”, som de själva uttrycker det.

Klara för sommarens festival är härmed även Graveyard, Pain, Steelheart, H.E.A.T., Girlschool, Inglorious, Avatarium, Sky High, Hackensack, Electric Mary och Crazy Lixx.

Nu börjar vi närma oss en full line-up, vilket i år innebär totalt 82 band! Tyvärr behöver vi dock meddela att både Shooter Jennings och Pop Evil har ställt in sina gig hos oss, vilket gör att det återstår ytterligare 10 akter att presentera efter dagens släpp.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners