OVÖ – hiphop-duon hyllar ZARA LARSSON!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hiphop-duon OVÖ vill uppmana människor att stå upp för sig själva och gå sin egen väg. Därför har de valt att hylla personen som blivit en synonym för självständighet – Zara Larsson. – Zara Larsson är en perfekt metafor för att säga vad man tycker även om man trampar folk på tårna, men hon är också en symbol för framgång och en förebild som uppmanar en att vara sann mot sig själv, förklarar duon

”Står för vad jag säger, står för vad jag gör
Vi skriker det vi känner så att alla hör
Lever som jag lever lyssnar ej på nån
Är sann mot den jag är kan aldrig fejka nåt
På nån “Rooftop” chillar, lever “Lush Life”
Det e ba jag och mina grabbar och min thug wife
Zara Larsson, Zara Larsson, har lika många hatare som Zara Larsson”

Namnet OVÖ (Om vi överlever) myntades av artisten Finess efter en av många sena efterfester med kollegan Ivory. I ett tveksamt tillstånd skapades en pakt mellan rapparna och en konstellation uppstod som tillåter båda artister att gå utanför sina bekvämlighetszoner utan att kompromissa med sig själva. Finess har vi tidigare sett tolka Py Bäckmans ”Stad i Ljus” när han deltog i TV4s program ”Lyckliga Gatan”. Vi har även sett Finess på Sommarkrysset där han framförde sin singel ”Tegel och betong” med Miss Li och rapparen är just nu aktuell med sin EP ”En dag kommer vi skina”. Ivory är en pionjär inom svensk trap och han har skapat en gedigen och populär katalog på kort tid med uppskattade spelningar landet runt. Till våren kommer artisten vara aktuell med sitt album ”Nirvana”, hans magnum opus som han jobbat på i över två år, där Andreas Kleerup axlar rollen som exekutiv producent.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners