NINNI SCHULMAN bland Bokförlaget Forums majnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Rafflande psykologisk thriller, nyckeln till framgång och en ny bok av Ninni Schulman – på Forum i maj

Allt är inte glömt av Wendy Walker, Hjalmar Manfred Svensson (övers.)
Om boken: Rafflande psykologisk thriller med överraskande vändningar. Efter ett brutalt överfall genomgår Jenny Kramer en kontroversiell behandling som ska få henne att glömma den traumatiska händelsen. Det lilla samhället Fairview är skakat. Jennys far blir besatt av att hitta gärningsmannen, medan hennes mor gör allt för att sopa det hela under mattan. Samtidigt lever minnet kvar i Jennys kropp …

Framgångsdagboken av Alexander Pärleros
Om boken: Alexander Pärleros driver sedan flera år tillbaka podcasten Framgångspodden där han intervjuar personer som han beundrar och som har det där lilla extra. I denna bok sammanfattar Alexander de viktigaste nycklarna för att nå framgång.

Reveal av Robbie Williams & Chris Heath, Manne Svensson (övers.)
Om boken: Robbie Williams har sålt 80 miljoner skivor världen över. Men det har funnits en baksida till all framgång. Williams har haft problem med hälsan och slagits mot depression, övervikt, dålig självkänsla, alkoholism och missbruk av droger hela sitt liv. Det här är en intim, rolig och ärlig berättelse om sanningen bakom rubrikerna och om den fascinerande och komplexe mannen bakom underhållaren.

Bara du av Ninni Schulman
Om boken: Just när singeln Iris gett upp hoppet träffar hon Pål. Han finns alltid där. Ju mer Iris liv krånglar, desto stadigare står han vid hennes sida. Bara du är en stark historia om behovet av att vara behövd i en tid som hyllar självständighet. Om ensamhet och kärlek, beroende och besatthet.
Det här är en ny bok av en av Sveriges mest framgångsrika deckarförfattare vars varumärke växer sig starkare med varje ny bok. Ninni Schulman lämnar här sin Hagfors-serie och skriver en gripande samtida relationsthriller.

I fel sällskap av Viveca Sten
Om boken: Nora Linde står inför sitt mest komplicerade fall. Ledaren för en narkotikaliga anklagas för ekobrott samtidigt som Noras nyckelvittne, den unga kvinnan Mina, är på flykt undan sin man. Thomas Andreasson dras in i fallet och tvingas se hur Nora tar allt större risker för att rädda Mina från undergång.

Det är min tur nu av Anne B Ragde, Margareta Järnebrand (övers.)
Om boken: I den femte delen av familjekrönikan fortsätter Torunn upprustningen av släktgården hon tagit över samtidigt som hon involveras allt mer i farbrodern Margidos begravningsbyrå. På ålderdomshemmet sitter den gamle Tormod Neshov och plågas av minnen, minnen som kastar ett nytt ljus över relationerna i släktens historia och runt gården Neshov.

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners