ALEX SCHULMAN & SIGGE EKLUND – Ny bok “Rum”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Alex Schulman och Sigge Eklund släpper boken RUM på Bokmässan

RUM – En roadtrip genom psyket av författarna och podcaststjärnorna Alex Schulman och Sigge Eklund släpps den 28 september. Boken är uppföljaren till TID – Livet är inte kronologiskt, som blev 2015 års bäst säljande biografi och den mest signerade boken av alla under Bokmässan för två år sedan.

”Jag tror att våra podcastlyssnare kommer att ha lätt att känna igen sig i formen”, säger Sigge Eklund.

I RUM är en fiktiv karta över två själars inre världsdelar utgångspunkten för en svindlande upptäcktsfärd. Rädsla, svart humor och melankoli blandas i ett potpurri som trots allt mynnar ut i en hoppfull jakt på mening, harmoni och frihet. Med underfundiga blyertsteckningar av Kajsa Eldsten illustreras den ömsom mörka, ömsom humoristiska resan.

”Det får inte uppfattas som en svårtillgänglig bok”, säger Alex Schulman. ”Även om detta kan kallas för populärfilosofi är RUM så mycket garvigare än TID någonsin var.”

Förutom som inbunden originalutgåva släpps RUM som ljudbok, som e-bok och i en exklusiv, numrerad och signerad utgåva med extra material.

Under Bokmässan hittar man Alex Schulman och Sigge Eklund förutom vid ett flertal signeringar i sin monter bland annat i samtal med KG Hammar på scenen Se människan.

© Bookmark Förlag

print

Våra samarbetspartners