MARIETTE LINDSTEIN bland Bokförlaget Forums aprilnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Skrämmande skildring om en människa i fångenskap & skimrande ljus på Österlen

Vit krypta av Mariette Lindstein
Om boken: Alex och Dani är enäggstvillingar och oskiljaktiga sedan deras föräldrar övergivit dem. En midsommarnatt när de är 22 år försvinner Dani spårlöst. Alex börjar misstänka att en ockult sekt har kidnappat Dani, men kan det verkligen stämma? Snart börjar mystiska saker att hända. Saker som tyder på att Alex står näst på tur.
Mariette gick som tjugoåring med i den kontroversiella scientologirörelsen. Under tjugofem års tid arbetade hon på alla nivåer i kyrkan, inklusive toppen av hierarkin, på dess högkvarter utanför Los Angeles. 2004 rymde hon. I dag bor Mariette i Sverige och arbetar som författare och föreläsare på heltid – hon har vigt sitt liv åt att upplysa andra om sektproblematiken. Inte minst genom sina romaner som älskas av hundratusentals läsare, även internationellt.

Mellan himmel och hav av Anna Fredriksson
Om boken: Sallys liv vänds upp och ner när hon får veta att hon har ärvt ett stort släkthus i Kivik där dottern bor. Deras relation är frostig och Sally bestämmer sig för att flytta dit och försonas med henne. Dessutom tänker hon öppna ett pensionat i sitt ärvda hus.
Mellan himmel och hav är en familjeskildring som utspelar sig på Österlen i Skåne, där landskapet är vidsträckt och ljuset skimrande.

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners