KNUT REIERSRUD BAND släpper Heat

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 2 februari kommer Knut Reiersrud Band ut med nytt album – en samling nyskrivna låtar inspelade live i Studio Paradiso av den välrenommerade analog-mästaren Christian Engfelt.

Knut Reiersrud Band är en unik samling av Norges främsta och hårdast arbetande rytm- och tonleverantörer. Keyboardist David Wallumrød, gitarrist Bjørn Holm, basist Nikolai Hængsle Eilertsen och trummis Andreas Bye är helt enkelt en samling av norskt musiklivs högsta skikt.

Knut Reiersrud själv räknas som en jätte i den norska musikscenen och har utvecklat ett helt eget uttryck med element från många olika musikformer. Han är prisbelönt både som gitarrist och kompositör och internationellt känd från en lång rad samarbeten med andra artister. Det som emellertid gör Reiersrud helt unik är hans sätt att alltid vara relevant och överraskande nyskapande.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners