ROBERT PLANT återvänder Gröna Lund

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Han har en av rockvärldens absolut bästa röster och tillhör en av musikhistoriens största legendarer bland annat genom sina år som sångare i Led Zeppelin. Tillsammans med sitt geniala band spelade han för en hänförd publik på Gröna Lund 2015 och den 5 augusti välkomnar vi Robert Plant and The Sensational Space Shifters tillbaka till Stora Scen.

Robert Plant har över 50 år bakom sig i rockbranschen, bland annat som sångare i det legendariska bandet Led Zeppelin och han har röstats fram som ”the best lead singer of all time” av tidningen Rolling Stones läsare. Tillsammans med sitt band The Sensational Space Shifters tar han sin publik på en musikalisk resa bland rock, blues, bluegrass, folkmelodier och country. De gjorde en bejublad konsert för en stor publik på Gröna Lund i juli 2015 och i år är de äntligen tillbaka. Den 5 augusti kl. 20.00 kliver återigen Robert Plant and The Sensational Space Shifters ut på Stora Scen.

– Robert Plant tillhör en av musikhistoriens största rocksångare. Konserten med The Sensational Space Shifters 2015 var helt magisk och jag ser fram emot en lika fantastisk musikalisk upplevelse i augusti, säger Johan Tidstrand, Gröna Lunds ägare.

© Gröna Lund

print

Våra samarbetspartners