MALMÖ REDHAWKS: Christoffer Forsberg förlänger kontraktet

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Han är Redhawks stålman och har inte missat en match sedan han gavs förtroende i den tredje SHL-omgången hösten 2015. Christoffer Forsberg, 23, står därmed noterad på 148 raka matcher för Redhawks – och nu förlängs dessutom hans kontrakt med klubben.

– Sedan Christoffer kom till oss för snart tre år sedan har han stått för precis det vi vill att våra spelare ska göra. Han stämplar in på jobbet varje dag, sätter alltid laget före jaget och strävar efter att bli bättre varje dag. Han är en av SHL:s bästa skridskoåkare och utmärkt i spelet med en man mindre på banan. Det känns väldigt bra att få ha kvar honom som en viktig kugge här under de två kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Centern, som fungerar lika bra som ytterforward, är inte den som får de stora rubrikerna, men hans arbetsetik gör honom till en nyckelspelare för Redhawks.

– Det är jättekul att få fortsätta här och vara med på den resa vi påbörjat. Jag ser en ljus framtid i Redhawks, vi jobbar hårt varje dag för att bli bättre. Vi ska fortsätta att utmana i toppen och vara ett bra lag även framöver, säger Christoffer Forsberg själv.

Det nyskrivna kontraktet gäller till våren 2020.

FAKTA / #23 Christoffer Forsberg
Forward, vänsterfattad
Född: 1994-03-31
Födelseort: Östersund
Läng / vikt: 180 cm / 84 kg
Moderklubb: Östersunds IK
Klubbar i karriären: Östersund/Brunflo, Färjestad, Timrå, Malmö Redhawks
Meriter: SM-silver 2014, JSM-silver 2014, JSM-brons 2013, Avancemang till SHL 2015, spelat 148 raka matcher i SHL och SM-slutspel.
Aktuell: Förlänger sitt kontrakt med klubben och blir Redhawks trogen till våren 2020.

Spelarprofil

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners