BETH HART & JOE BONAMASSA släpper teaser från kommande plattan Black Coffee

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Grammy-nominerade artisterna Beth Hart & Joe Bonamassa släpper nya plattan Black Coffee den 26 januari 2018 på Provogue records/Mascot Label Group. Plattan innehåller covers på låtar av artister som Edgar Winter, Ray Charles, Etta James, Steve Marriot, Ella Fitzgerald, Peggy Lee, Lucinda Williams, LaVern Baker med flera.

Fyra år har gått sedan kraftpaketet Beth Hart och gitarrhjälten Joe Bonamassa gav ut det Grammy-nominerade och tillika Billboard Blues-ettan Seesaw 2013. Båda har sedan dess turnerat och släppt både studio- och liveplattor så tiden var mogen för att än en gång tolka tio guldkorn inom soul, jazz och blues som blandar Harts själfulla sång med Bonamassas utsökta gitarrspel på plattan Black Coffee som släpps 26 januari 2018.Som vanligt satt producenten extra ordinair Kevin ‘The Caveman’ Shirley (Joe Bonamassa, Led Zeppelin, Black Crowes, Aerosmith, Iron Maiden, Rush) bakom mixerbordet vilket resulterat i en hisnande berg och dalbana som grävt djupt i myllan för att finna örhängen av Edgar Winter, Etta, James, Ike & Tina Turner/Steve Marriot, Ella Fitzgerald, Lil’ Green, LaVern Baker, Howlin’ Wolf, Lucinda Williams och Waldeck. Var och en av dem med själ och hjärta som strömmar ur Beths strupe och Joes gitarr.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners