MIMMIS GLADA HJÄLPEN bland Disneys januarinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Mimmis Glada Hjälpen
Glada hjälpen är på väg!
När Mimmi och Kajsa inte kör racing i Tipptoppstan, hjälper de sina vänner med roliga och udda jobb som Glada hjälpen, där inget uppdrag är för stort eller för litet! Med en snabb snurr i snurrskåpet är glada hjälparna redo för allt som kommer deras väg. Oavsett om de passar ett ägg som håller på att kläckas, planerar en perfekt luau-fest för en kund eller lagar Londons Big Ben i tid för te, är Mimmi och Kajsa redo att göra det där lilla extra, med sång och ett leende.
Release: 8 januari
Format: DVD

Elena från Avalor: Minnesvärda festligheter
Familj, vänner, festligheter!
Tänd ljusen, förbered kalasen och dela det roliga i Minnesvärda festligheter.
Följ med kronprinsessan Elena, hennes familj och hennes vänner när de hedrar det förflutna, gläds i nuet och välkomnar framtiden med musik, skratt och kärlek. Vare sig du firar Navidad, De dödas dag eller karneval, spelar både gamla och nya traditioner en roll. Även om alla inte är överens om hur man bäst får igång
festen så är en sak säker, högtider handlar inte om vad du gör, de handlar om dem speciella personerna du firar dem med!
Release: 8 januari
Format: DVD

© The Walt Disney Company Nordic

print

Våra samarbetspartners