JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM – Imorgon fredag släpps första trailern!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är dags att återvända till dinosauriernas värld, med all magi, alla äventyr och den spänning som hör en av filmhistoriens mest populära och framgångsrika filmserier till. I Jurassic World: Fallen Kingdom får vi återse bekanta karaktärer och dinosaurier, men även helt nya dinosauriearter – den ena mer imponerande och skräckinjagande än den andra. Välkommen tillbaka till Jurassic World redan imorgon fredag den 8 december då första trailern släpps!

Om Filmen:
Jurassic World: Fallen Kingdom är uppföljaren till Jurassic World (2015) och blir den femte filmen i Jurassic Park-serien. Filmen utspelar sig flera år efter händelserna i Jurassic World. Ett vulkanutbrott riskerar att döda alla dinosaurier på Isla Nublar och Claire Dearing och Owen Grady återvänder i ett försök att rädda dem.

Filmen regisseras även denna gång av J.A. Bayona och i huvudrollerna ser vi återigen Chris Pratt och Bryce Dallas Howard. I övriga roller ser vi bland andra James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith samt BD Wong och Jeff Goldblum.
Producenterna Frank Marshall och Pat Crowley samarbetar återigen med Steven Spielberg och Trevorrow för att leda filmteamet. Belén Atienza ansluter sig till detta toppteam som producent.

Jurassic World: Fallen Kingdom har biopremiär 8 juni i hela landet.

© UIP

print

Våra samarbetspartners