SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018: Ytterligare 26 band klara

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ytterligare 26 band klara för Sweden Rock Festival – Judas Priest, Helloween, Stone Sour, Kreator och många fler

Efter utannonseringarna av Iron Maiden, Ozzy Osbourne och Heavy Load kan vi idag presentera ytterligare 26 akter till sommarens festival.

Judas Priest ligger alltid högt upp på våra besökares önskelistor och har gjort flera bejublade konserter på Sweden Rock sedan de återföreningsturnén 2004. Nu återvänder heavy metalpionjärerna med ett nytt album i bagaget.

Helloween har nyligen utökat bandsättningen med de klassiska medlemmarna Michael Kiske (sång) och Kai Hansen (sång och gitarr). Den 2 december spelar de på ett utsålt Partille Arena, och i juni tar de sin “Pumpkins United”-turné till Sölvesborg.

Stone Sour var efter återföreningen kring millennieskiftet till en början mest kända som “det andra bandet med Corey Taylor från Slipknot”. Nu är de tillräckligt stora för att sälja ut konsertlokaler som Arenan i Stockholm på egen hand och får räknas som ett av de större namnen inom dagens metal.

Klara för festivalen är även Kreator, Tarja, Vixen, Pretty Maids, Doc Holliday, Primordial, Joe Lynn Turner, Suffocation, Nazareth, Rotting Christ, Pop Evil, Nocturnal Rites, The 69 Eyes, Cyhra, Bullet, The Mick Clarke Band, Pist.On, F.K.Ü., Circus Maximus, The Quill, Lugnet, The New Roses och Junkyard Drive.

Därmed är 29 av totalt 80 akter presenterade. Fler artister kommer att utannonseras i takt med att de blir bekräftade.

Sweden Rock Festival arrangeras i Sölvesborg den 6-9 juni. Biljetterna släpps fredagen den 24 november klockan 09.00.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners