MADISON BEER släpper nya singeln “Say It To My Face”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Upcoming pop-star Madison Beer släpper idag singeln Say It To My Face.

Say It To My Face är den andra singeln från Madison Beers kommande debut-EP och följer upp hennes kritikerrosade debutsingel, Dead, som beskrevs av Billboard som ”sure to strike a chord with just about anyone who hears it” och har idag imponerande +50 miljoner streams. Say It To My Face som är producerad av Grammy-nominerade, Fred Ball (Rihanna, Little Mix, Madonna) övertygar återigen om den här unga artistens självklara plats som en ambitiös, vänsterorienterad alternativ popstjärna.

”För mig handlar den här låten om styrka och självsäkerhet. Låt aldrig någon stjäla din styrka. Stå upp för dig själv och kräv att bli behandlad med respekt”, säger Madison om Say It To My Face.

Utöver releasen av debutsingeln, Dead, i somras så har Madison gjort tre headline-gig i London (som alla sålde slut bara några minuter efter biljettsläpp) och uppträdde även tillsammans med Liam Gallagher på Vogue’s Fashion Night Out under Fashion week i Milano.

I New Yorks förort, Jericho, växte 18-åriga multibegåvade musikern Madison Beer upp och hennes förebilder bestod av smarta, starka artister så som Rihanna, Amy Winehouse och SIA, både för deras personliga attityder och musik. Madisons första genombrott kom snabbt när ingen mindre än Justin Bieber upptäckte och delade hennes cover av, Etta James – At Last, på hans Twitter. Det tog inte mer än några timmar innan Good Morning America stod med sitt filmteam utanför hennes dörr.

Snabbspolat senaste fem åren: Madison Beer har spenderat sin tid åt att finslipa sin musikaliska talang, doppat tårna i modevärlden (hon har gått catwalk för D&G och synts på omslaget för ett stort antal modetidningar så som Vogue Italia, 1883 och Wonderland) och utvecklat en nära relation med sin fanbase (+2.4 miljoner på Twitter och +10 miljoner följare på Instagram).

Madison är en prioritetsartist för First Access Entertainment (grundat av Sarah Stennett och hem till artister som Ellie Goulding, Zane, Lil Peep och Rita Ora för att nämna några), som delar hennes independentdrivna banbrytande attityd. Say It To My Face är den andra singeln från Madisons kommande debut-EP som släppas tidigt 2018.

© Deerlily Music

print

Våra samarbetspartners