Com Hem och Sverigedemokraterna

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I min debattartikel Samarbetar Com Hem med porrindustrin?, ställer jag den långtifrån omotiverade frågan, om det kan förhålla sig på det fördjävliga viset att Com Hem får ekonomisk vinning från att forsla porrmejl jorden runt till sina kunders ständiga förtret.

Fortsatt mejlbombardemang

Jag har mejlat Samarbetar Com Hem med porrindustrin? till Com Hems styrelse, Com Hems ledningsgrupp och Com Hems kundservice. Det hjälpte inte, mejlbombardemanget med erbjudanden om sexuella tjänster fortsätter. Com Hems kundservice hörde av sig.

”Från: kundservice@comhem.com [mailto:kundservice@comhem.com]
Skickat: den 16 oktober 2017 12:35
Till: vladimir.oravsky@comhem.se
Ämne: Tack för ditt meddelande! Du blir kontaktad inom kort.

Hej och tack för ditt meddelande!
Vi har tagit emot ditt ärende och vår målsättning är att du ska bli kontaktad inom 24 timmar.

Under tiden vill vi tipsa om att du hittar svar på många frågor på comhem.se/kundservice och kan se dina personliga abonnemangsuppgifter på Mina Sidor.

Här nedanför har vi listat några av de frågor som våra kunder hör av sig om, kanske finns svaret på din fråga här?

Jag vill avsluta mitt abonnemang – hur gör jag?
Med vänlig hälsning
Kundservice, Com Hem”

Ingen Kundservicerespons

Kundservice har naturligtvis inte hört av sig. Det gör de aldrig. Kundservice skötes nämligen av en robot, som automatiskt svarar på alla frågor och automatiskt med samma enformiga svar oavsett vad frågan gäller och vem som ställer den.

Com Hems vd Anders Nilsson (anders.nilsson@comhem.com) har också reagerat, fast inte så som jag skulle önska: han har troligen spärrat min e-postadress eftersom mitt mejl studsade tillbaka som spam. Och det trots att det inte var sexuella tjänster jag ville erbjuda honom.

Mangranna sexinviter

Bland de läsarmejl som jag erhöll som reaktion på min debattartikel Samarbetar Com Hem med porrindustrin? var ett som uppmanade mig att inte ta det där med Com Hem alltför personligt, eftersom Com Hem med största sannolikhet inte vet vem de levererar all porr till. ”Jag är en till åren kommen kvinna”, skriver hon, ”och jag är också kund hos comhem. Jag får dagligen erbjudanden om penisförlängningar, lösa vaginor, massage och massagestavar, viagra, inbjudningar till sexträffar och olika sexklubberbjudanden o dyl. Comhem levererar dessa mail i blindo, till män som kvinnor, ungar som gamlingar…”

Jag kan inte inte ta alla dessa sexmejlinviter personligt. Jag måste ta dem personligt, eftersom de är adresserade till mig och de rinner in oupphörligen.

Blomstrande Com Hemaktie

Det pågår ett världsomfattande ”#MeToo”-upprop, som en reaktion på alla avslöjande av fallne filmmogulen Harvey Weinsteins sexuella trakasserier och våldtäkt.

Än så länge omfattar ”#MeToo” bara fysiska fall ”in real life”. ”#MeToo” borde inkludera även alla som känner sig våldtagna av aktörer som tillhandahåller sexuella tjänster på nätet. Det finns ju domar som är baserade på fall av sexuellt ofredande och utnyttjande via nätet.

Den 17 oktober 2017 rapporterade Com Hem ett bättre resultat än väntat och Com Hemaktien steg med 5,4 procent. På mig verkar det så, att ett stort sverigedemokratiskt järnrör och liknande skandaler hjälper till för att få bättre siffror.

Klicka här för köp av och information om artikelförfattarens böcker.

skriven 2017-10-19

print

Våra samarbetspartners