LUCA D’ANDREA bland Wahlström & Widstrands novembernyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ondskans innersta väsen av Luca D’Andrea
Om boken: Tre bybor hittas lemlästade i en bergsklyfta i norra Italien. När en amerikansk dokumentärfilmare trettio år senare får höra att trakten hemsöks av trippelmordet bestämmer han sig för att ta reda på sanningen. Men snart börjar han ana att något fasansfullt ruvar i alplandskapet, något som aldrig borde ha återuppväckts.

Juldagar av Jeanette Winterson
Om boken: Kliv in genom dörren till Jeanette Wintersons magiska jul. Här kan du låta dig förtrollas av de muntra andarna, tidsexperimenten, reflektioner kring kärleken, spökhusen, frostlandskapen och slädarna. Och här kan du låta dig serveras Wintersons egna recept på festliga maträtter att laga när andan faller på.

© Wahlström & Widstrand

print

Våra samarbetspartners