DAN BROWN – “Da Vinci-koden” i omarbetad version för en yngre publik

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Dan Browns ojämförbara supersuccé Da Vinci-koden kommer nu i ny utgåva!

Den halsbrytande spänningsromanen om symbolikexperten Robert Langdon har sålt i 80 miljoner exemplar över hela världen och är en av tidernas absolut mest sålda böcker. Nu är det dags för en ny generation läsare att ryckas med i den fantastiska historien om hur konsthistorikern Robert Langdon och kryptografen Sophie Neveu söker svaret på en omfattande historisk gåta – en hemlighet som genom århundradena varit lika upplysande som farlig.

Professor Langdon kallas till Louvren i Paris för att hjälpa till att utreda ett mord. Men han vet inte att polisen också misstänker honom för dådet. Tillsammans med polisens kryptograf Sophie Neveu finner han skickligt gömda ledtrådar som kan leda till någonting stort. En explosiv hemlighet som många helst ser falla i glömska. Det blir en rasande kapplöpning för att finna sanningen, innan det är för sent. Jakten går genom Frankrike och England. Komplicerade chiffer, koder och gåtor kräver allt de har, och det finns ingen tid att tveka.

Dan Browns fruktansvärt skickligt skrivna spänningsroman blev en sensation när den kom ut och toppade bästsäljarlistorna i flera år därefter. Ingen kan som Dan Brown förena fascinerande historiska myter med oemotståndlig spänning.

Även den omarbetade versionens översättning står mästerlige Ola Klingberg för.

© Bokförlaget Semic

print

Våra samarbetspartners