SOPHIE KINSELLA – Ny bok “Mitt (inte så) perfekta liv” m.fl.

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ännu en feelgood-stjärna

Den brittiska författaren Sophie Kinsella har skördat framgångar i hela världen med dels sina bästsäljande fristående romaner och dels serien om Shopaholic. Nu välkomnar Printz Publishing drottningen av romantiska komedier till förlaget och slår på stort med att ge ut hennes sprillans nya roman Mitt (inte så) perfekta liv och även fyra av hennes klassiker som pocket i ny kostym.

– Jag har älskat Sophie Kinsellas böcker så länge jag kan minnas. För mig är det de perfekta romantiska komedierna: knappast djupa eller insiktsfulla, men så otroligt charmiga, varma och roliga, med hjältinnor som man bara älskar. Nu har vi fått chansen att på nytt ge ut mina absoluta favoriter från Kinsellas backlist – med nya, snygga omslag – vilket känns helt fantastiskt. Läs dem för första gången eller läs om dem – man tröttnar inte, jag lovar! säger förläggare Pia Printz.

Sophie Kinsella kommer till Sverige i höst som en av bokmässan i Göteborgs officiella gäster.

Om Sophie Kinsella
Sophie Kinsella har sålt över 36 miljoner böcker i fler än 60 länder och är översatt till 40 språk. Förutom Shopoholic-serien har hon skrivit flertalet fristående romaner.
Hon skrev sin första roman under sitt riktiga namn, Madeleine Wickham, när hon var 24 år och jobbade som ekonomijournalist.

Sophie Kinsella bor tillsammans med man och barn i London.

UTGIVNINGSDATUM:
Mitt ( inte så ) perfekta liv
Datum: 31 maj
Format: Inbunden

En skopa kärlek
Datum: 15 maj
Format: Pocket

Mitt nya jag
Datum: 15 september
Format: Pocket

Mina hemligheter
Datum: 15 maj
Format: Pocket

Flickan från tjugotalet
Datum: 15 september
Format: Pocket

© Printz Publishing

print

Våra samarbetspartners