MISSA släpper singeln “Över nu”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Missa är producenten och låtskrivaren Julia Birnbaum Rössel, en del av musikkollektivet Delicious Demon Records.

Singeln Över nu berättar om det sista kapitlet av en relation, på tröskeln ut ur den. Bakom oss finns tvivel, missförstånd och tusen försök att förstå sig på den andre. Framför oss – fritt fall eller… Blå Himmel?

Ackompanjerat av blinkande och bubblande synthljud i fjärran sjunger Missa med en närmast monoton och metallisk röst, men istället för att porträttera uppbrottet som slutet, är det i detta fall början. Stämningen är livfull och fri, först när vi kan konstatera att – det är Över nu.

Över nu är andra singeln från Missas kommande EP Blå Himmel som släpps 10 november 2017.

Distributör för Missas digitala releaser är Record Union. Över nu finns nu tillgänglig på alla digitala plattformar.

© Delicious Demon Records

print

Våra samarbetspartners