LEIF JORDANSSON: Filmmusik till Patrik Sjöberg dokumentären

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Leif Jordansson har komponerat musik för film och TV sedan 20 år. Sin långa erfarenhet från teater och dansvärlden tar han med sig i varje produktion och strävar alltid efter en helhet där dialog, ljud och musik arbetar tillsammans för att bära fram filmen. Bland produktioner kan nämnas ”De halvt dolda” (manus: Jonas Gardell, regi: Simon Kaijser SVT), ”Småstad” (långfilm av Johan Löfstedt), Stockholm Östra (långfilm av Simon Kaijser) samt ett mångårigt samarbete med dokumentärfilmare som Bengt Löfgren (”Icy Riders”, ”Deep Trouble” m.m.), Thomas Reckmann (”Angered United” och ”Patrik Sjöberg i terapi”). LJ’s musik finns att hitta på Spotify, Itunes och andra digitala plattformar.

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners