SILVANA – VÄCK MIG NÄR NI VAKNAT nominerad till bästa nordiska dokumentär på Nordisk Panorama 2017

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I fredags hade Silvana – Väck mig när ni vaknat premiär på bio över hela landet. Filmen har blivit nominerad till bästa nordiska dokumentär 2017 på Nordisk Panorama Film Festival 2017.

Silvana – Väck mig när ni vaknat mottog strålande recensioner och hade biopremiär 15 september och går nu på bio över hela landet. Innan premiären visades filmen på Stadshuset i samarbete med Stockholm Stad för 1000 personer. Filmen hade också en omtalad världspremiär på Way out West för över 900 personer.

Flera biografvisningar har besök av Silvana Imam och regissörerna Mika Gustafson, Olivia Kastebring och Christina Tsiobanelis bland annat i Göteborg, Norrköping, Linköping, Stockholm och Malmö.

Den 21-26 september tävlar filmen på Nordisk Panorama Film Festival i Malmö i kategorin bästa nordiska dokumentär. Den årliga festivalen Nordisk Panorama Film Festival arrangeras av Malmö Stad, Film i Skåne och Nordisk Panorama. Sedan starten 1990 har festivalen turnerat mellan de fem nordiska länderna som turats om att vara värdstad. Sedan 2013 har festivalen haft sin fasta plats i Malmö.

© TriArt Film

print

Våra samarbetspartners