SILVANA – VÄCK MIG NÄR NI VAKNAT: Biopremiär 15 september

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Filmen om en av vår samtids mest omtalade svenska artister, rapparen Silvana Imam.

Imam slog igenom under antirasistdemonstrationen i Kärrtorp i slutet av 2013 varpå hennes karriär, hela tiden präglad av politiska budskap, fick raketfart. Silvana har beskrivits som en en orädd ledare för en hel ung generation, som med sylvass tunga fångar hela vår samtid. 2015 behövde artisten en timeout från rampljuset. När hon kom tillbaka igen var det med större kraft än någonsin och 2016 mottog hon Grammisen för årets artist.

Teamet bakom filmen har följt Silvana från 2014 fram till idag och ger en helt unik bild av en artist som brottas med rollen som förebild. Publiken får möta personen Silvana bakom den offentliga mediebilden.

Silvana – Väck mig när ni vaknat är regisserad av Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis och producerad av Stina Gardell (Jag är Ingrid) och Anna Weitz (Förvaret) från Mantaray Film. Distributör TriArt Film.
Filmen är 90 minuter lång.

© TriArt

print

Våra samarbetspartners