ATIYE – Turkiets mest framgångsrika popstjärna släpper musik på engelska

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Atiye är en ung artist och en av Turkiets mest framgångsrika popstjärnor. Atiye föddes i Bremen i Tyskland men har växt upp runt om i Europa. Hon flyttade till Turkiet år 2008 och intresserade sig snabbt för musik, det var en självklarhet att hon skulle bli artist. Hon var endast 17 år när hon släppte sitt debutalbum och vann “The Best Booming Female Artist” award på Kral TV Video och Music Awards i Turkiet. Hennes andra album innehöll singlarna “Muamma” och ”Salla” som toppade singellistor och radiolistor hemma i Turkiet. Förutom att Atiye både kan sjunga och dansa är hon också väldigt duktig på percussion. Atiye kan även behärska flera olika språk och nu satsar hon på att släppa musik på engelska. Nyligen släppte hon låten ”Radian Night” som är första låten av många som hon kommer att släppa under hösten 2017. Så lägg namnet Atiye på minnet.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners