CHARLOTTE KALLA – Ny bok “Styrka, teknik & pannben”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Debuterar som författare

Den 28 november kommer Charlotte Kallas bok Charlotte Kalla – Styrka, teknik & pannben. En bok till blivande, och varande, skidentusiaster.

– Jag har tagit fram mina bästa tips på hur du kan träna på och vid sidan av spåret och jag hoppas att jag kan inspirera till hållbara goda vanor, säger Charlotte Kalla.

Charlotte Kalla – Styrka, teknik & pannben innehåller konkreta träningsupplägg och Charlotte Kallas egna tankar kring att orka, vilja och vara en vinnare.

Charlotte Kalla, född 1987, är en av Sveriges mest framgångsrika längdskidåkare. Hon är uppvuxen i Tärendö ovanför polcirkeln och debuterade i landslaget 2006. Charlotte fick sitt internationella genombrott då hon vann Tour de Ski 2008 och sedan dess har hon vunnit flera guld vid OS och VM. För Charlotte handlar skidåkning om så mycket mer än bara kärleken till att tävla. Det handlar också om att uppskatta vägen dit. Att leva här och nu och påverka det hon kan påverka. Livsstilen att vara skidåkare och att träna två pass om dagen är ingen uppoffring, det är något hon uppskattar.

© Bonnier Fakta

print

Våra samarbetspartners