SANDRA DAHLÉN – Ny bok “Hallongrottan”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Slidsex är möjligheternas rike och ändå möter jag som sexualupplysare så ofta torftighet, tristess, till och med smärta – särskilt när det gäller slidsex. Med den här boken vill jag visa nya vägar och möjligheter, säger Sandra Dahlén.

Hallongrottan är en helt unik sexualupplysningsbok, handbok och inspirationsbok om slidan. Den riktar sig till vuxna som är nyfikna på slidsex, vare sig du undrar om det ens är något för dig, eller om du är en nöjd slidsexare som vill fylla på din sexuella allmänbildning och hitta nya vägar in i njutningens värld – in i hallongrottan.

Sandra Dahlén är sedan drygt 20 år tillbaka sakkunnig expert, utbildare, konsult och skribent i frågor som rör sexualitet och diskriminering. Hon har tidigare skrivit Sex med mera och Hetero. I Hallongrottan beskriver hon bland annat fittans anatomi, hur slidstimuli kan lindra smärta, hur en kan ha slidsex med sig själv och hur ens partner kan använda fingrarna på nya, spännande vis. Sandra vill med boken sprida både kunskap och inspirera till nyfikenhet. Hon lyfter frågor som stress, destruktiva relationer och kroppens förändring i samband med ev graviditeter. Sandra Dahlén är vår tids unika folkbildare i frågor som rör sex.

Med illustrationer av Lotta Sjöberg.

Släppdatum: 29 Aug

© Leopard förlag

print

Våra samarbetspartners