EUROPE TILL SVERIGE FÖR TRE KONSERTER

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Europe är bandet som slog igenom på 80-talet – men som genom åren har utvecklats och är lika aktuella idag som vid den självbetitlade debuten från 1983. Bandet har precis spelat in sitt elfte(!) studioalbum – i Abbey Road Studios i London. “Walk the Earth” släpps 20 oktober och efter det följer “Tour the Earth” där våra svenska hjältar spelar i Umeå (5 december), Stockholm (6 december) och Göteborg (7 december)!

Biljetter till de tre konserterna på hemmaplan släpps fredag 25 augusti kl 09.00 via LiveNation.se

Abbey Road Studios. Man får gåshud bara av att säga det högt för sig själv. Men det känns också naturligt att Europe spelar in där – ett av Sveriges allra största rockband genom tiderna. Ett band som gjort sig ett namn långt utanför landets gränser, vilket resulterat i världsturnéer och miljontals skivor sålda i världens alla hörn.

Det är bandets elfte album och följer det kritikerrosade albumet “War of Kings” från 2015. Europe är hungrigare än någonsin förut och “Walk the Earth” kan bli höstens höjdpunkt – med de tre konsertdatumen i Sverige som en fantastisk bonus!

Ses i december!

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners