MILEY CYRUS släpper singeln ”Younger Now” idag och nya albumet 29 september

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper härliga Miley Cyrus titelspåret ”Younger Now” från kommande albumet som har releasedag fredagen den 29 september.

Texten till nya singeln ”Younger Now” är skriven av Miley Cyrus och för musik och produktion står Oren Yoel tillsammans med Miley.

I mäktiga musikvideon till ”Younger Now” som också har premiär idag hyllar Miley sin stora idol och inspiration Elvis Presley. Musikvideon är regisserad av Diane Martel i samarbete med Miley Cyrus.

På MTV VMA-festligheterna i Los Angeles den 27 augusti uppträder Miley Cyrus och hon är också nominerad i kategorin ”Best Pop”. Förutom att släppa nytt album i höst är Miss Miley även aktuell som en av coacherna i amerikanska versionen av TV-showen The Voice.

Singeln ”Malibu” som släpptes 12 maj har snurrat över 250 miljoner gånger på YouTube och har streamats över 275 miljoner gånger. Albumspåret ”Inspired” släppte Miley i samband med Pridemånaden (juni i USA) och hon framförde den för första gången på välgörenhetskonserten ”One Love Manchester” den 4 juni. Med sin Happy Hippie Foundation vill Miley att samhörighet och gemenskap i samhället ska få vara ledord och att unga människor ska engagera sig i sin närmiljö och arbeta mot orättvisor och utanförskap.

”Younger Now” – releasedatum 29 september
1. Younger Now
2. Malibu
3. Rainbowland ft Dolly Parton
4. Week Without You
5. Miss You So Much
6. I Would Die For You
7. Thinkin’
8. Bad Mood
9. Love Someone
10. She’s Not Him
11. Inspired

www.mileycyrus.com
www.twitter.com/MileyCyrus
www.facebook.com/MileyCyrus
www.instagram.com/mileycyrus

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners