MADI BANJA är tillbaka med dubbelsingeln ”La Dolce Vita” och ”Pa Dibba”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Lyssna:
https://madibanja.lnk.to/LaDolceVita
https://madibanja.lnk.to/PaDibba

”La Dolce Vita handlar om nånting jag vill ha mer av men kommer aldrig få nog av. Precis som sommaren, men den e ju kort. Pa Dibba handlar om stolthet. Ett exempel på att inget är omöjligt. En gambino från gårdarna i Dalen till en stjärna i Bajen”,säger Madi om dubbelsingeln.

Efter att 2015 debuterat med omtalade EP:n ”Det var inte med meningen” nominerades Madi för två nomineringar till P3 Guld(Nykomling och Hip hop/soul) och en Grammisnominering till Årets Hip hop/soul. 2016 spelade han på P3 Guld, turnerade Sverige runt och var med på alla årslistor. Samma år sålde han även guld med låtarna “Inga problem” och ”Du och jag”.

Nu är det dags för Madi att släppa ny musik. Den 4 augusti släpps dubbelsingeln ”La Dolce Vita” och ”Pa Dibba” via Sony Music.

”La Dolce Vita” är skriven av Madi Banja och producerad av Vittorio Grasso, co-producerad av Christian Nilsson och Theodor Ekblom Carlson. ”Pa Dibba” är skriven av Madi Banja och producerad av Vittorio Grasso.

Instagram
Facebook

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners