JAMES TW till Sverige för två konserter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hiten ”When You Love Someone” har tagit honom till stora arenor runt om i världen, men då den brittiske singer/songwritern James TW återvänder till Sverige i höst är det i ett intimare format – 26 september spelar han på Pustervik i Göteborg och två kvällar senare på Kägelbanan i Stockholm. Biljetterna till konserterna släpps på fredag 28 juli.

Med influenser som spänner från B.B. King till John Mayer, Jamie Cullum och Ed Sheeran började James TW som 12-åring ladda upp covers på YouTube i förhoppning om att någon gång i framtiden kunna beröra på samma sätt som förebilderna. Några år senare är James TW redan där.

Efter att ha uppmärksammats av Shawn Mendes och gett ut en EP på egen hand släppte James TW förra året EP:n ”First Impressions”, varifrån den bedövande vackra singeln ”When You Love Someone” blev en stor, internationell hit. Sedan dess har James TW både öppnat för Shawn Mendes under hans utsålda Illuminate World Tour och gjort festivalspelningar.

Efter att tidigare i år ha spelat i Ericsson Globe och på Bråvalla Festival återvänder James TW till Sverige i höst för två intimare konserter i Stockholm och Göteborg.

GÖTEBORG
Datum: 26 september
Plats: Pustervik

STOCKHOLM
Datum: 28 september
Plats: Kägelbanan

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners