MÅNS ZELMERLÖW släpper hyllningslåt till Sarah Sjöström

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Måns Zelmerlöw släpper idag låten “We can be the rulers”, en hyllningslåt till simstjärnan Sarah Sjöström. Sarah, som just nu är aktuell inför Sim-VM i Budapest, har stora chanser att plocka hem ytterligare medaljer till sin samling. ”Jag vill tillägna den Sveriges just nu största idrottsstjärna” säger Måns om låten.

“We can be the rulers” är skriven av Måns själv tillsammans med Moh Denebi och Paddy Dalton som båda är inblandade i ett flertal låtar på Måns nya album Chameleon.

”Jag är ruskigt nöjd över “We can be the rulers” som är en vinnarlåt jag dedikerat till Sveriges just nu största idrottsstjärna. Jag har ju samarbetet med Sarah tidigare, men då från poolkanten. Min förhoppning är att låten ska peppa Sarah när hon åker till Budapest för att ta VM-guld”, säger Måns Zelmerlöw.

Sim-VM i Budapest är i full gång och den svenska superstjärnan Sarah Sjöström simmar sin första individuella final i 100m fjäril ikväll den 24 juli klockan 17.30.

”Wow, vad ska man säga, vilken låt! Jag är oerhört stolt över att Måns har skrivit den här låten till mig och tacksam att få ha den som ledmotiv i videon om min karriär. Jag har haft med- och motgångar, varit nära på att lägga av, men denna låt symboliserar verkligen där jag är idag. Jag har hittat glädjen igen och är peppad som aldrig förr, säger Sarah Sjöström och fortsätter:

”Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka honom, eller vad jag kan erbjuda tillbaka, förutom att ta guld ikväll? Men något ska jag allt hitta på för att peppa Måns på någon vis.”

Måns Zelmerlöw har sedan tidigare stöttat Sarah Sjöström i hennes engagemang för att förbättra simkunnigheten i Sverige genom kampanjen 17 simmärken på 17 minuter.

https://open.spotify.com/album/2rvhuhcG9tdPGoaKmk0onL

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners