LEROY SANCHEZ – Stjärnskottet till Stockholm

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med tre miljoner följare och över trehundra miljoner visningar av hans fantastiska låttolkningar på YouTube har Leroy Sanchez blivit ett fenomen. Under det spanska stjärnskottets andra internationella turné är det äntligen dags för Sverige att få besök. 27 oktober kommer Leroy Sanchez till Stockholm och Bryggarsalen. Biljetterna släpps 28 juli kl 10:00 via Eventim.se.

Det första klippet som Leroy Sanchez laddade upp på YouTube var en skakig liveupptagning av Highschool Musical-duetten ”Breaking Free”. Tio år senare är Leroy en av de nya superstjärnorna på YouTube. Hans avskalade och vackra versioner av bland andra Adeles ”Hello” och Sam Smiths ”I’m Not The Only One” har fått miljontals fans runt om i världen att älska Leroy Sanchez. Längs vägen upptäcktes Leroy Sanchez även av den amerikanske producenten Jim Jonson och flyttade till USA.

Då Leroy Sanchez kommer till Sverige är han aktuell med den hett efterlängtade debut-EP:n ”Elevated”, varifrån den R&B-osande singeln ”Man of the Year” har hyllats av bland andra People Magazine och Perez Hilton.

“a soulful, lovesick bop reminiscent of Justin Timberlake and Ed Sheeran.” – People Magazine
“This is such a good slow jam! And we’re a sucker for a guy who sings in his falsetto!” – Perez Hilton

STOCKHOLM
Datum: 27 oktober
Plats: Bryggarsalen

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners