DAVID RAWLINGS släpper Poor Davids Almanack 11 augusti

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Rawlings tillhör vår generations mest originella gitarrister. Tillsammans med sin partner Gillian Welch har han under loppet av två decennier hunnit skörda ett flertal Grammy-nomineringar.

Nu lämnar han sitt turnéband David Rawlings Machine bakom sig och släpper det nya albumet Poor David’s Almanack som består av tio låtar inspelade analogt i Nashville tillsammans med studiopionjärerna Ken Scott (Beatles, Bowie) och Matt Andrews.

Det är en blandning av akustiskt och elektriskt, rik på tidlös, amerikansk folklighet. Utöver Gillian Welch har även Willie Watson, Paul Kowert, Brittany Haas, Ketch Secor samt Taylor och Griffin Goldsmith från Dawes anslutit sig till albumsessionerna.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners