SNÖMANNEN – Första trailern och första stillbilderna ur Tomas Alfredsons nya film

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Om filmen:
Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg och J.K. Simmons spelar i SNÖMANNEN, en skräckinjagande thriller från regissören Tomas Alfredson (Låt den rätte komma in, Tinker Tailor Soldier Spy), baserat på Jo Nesbøs internationella bästsäljare.
En elitgrupp kriminalspanare, ledd av Harry Hole (Fassbender) undersöker ett fall där en person försvunnit under årets första snödag. Han misstänker att det är en seriemördare som återvänt. Med hjälp av sin briljanta rekryt (Ferguson) måste han knyta samman decenniegamla fall med ett brutalt aktuellt sådant om han ska hinna överlista sin ondskefulla motståndare innan snön kommer.
Filmen är inspelad i Norge kring Oslo och Bergan samt i Rjukan-området.

Biopremiär:
13 oktober 2017

© UIP

print

Våra samarbetspartners