NAVID MODIRI & GUDARNA till Babel den 2 september

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Navid Modiri & Gudarna är äntligen tillbaka med ny musik och utlovar en grym konsert på Babel!

NAVID MODIRI & GUDARNA (SE)
Navid Modiri gjorde alla iranska mammor besvikna när han flyttade till Skåne och började på en folkhögskola för att han drömde om att bli poet istället för att studera till civilingenjör. Men i Fridhems folkhögskolas matsal träffade han Povel Ohlsson och började turnera runt på teatrar och kulturfestivaler och uppträda. Efter ett år fick de sällskap av Conrad Boqvist på gitarr och grunden till popbandet Navid Modiri & Gudarna var lagd.

Sedan dess har bandet släppt fyra skivor, spelade på Mona Sahlins 50-årsfest, blev hyllade av fotbollsupportrar från låten ”Hisingen luktar gräs”, fick tonåringar att stagediva på Göteborgsoperan, blev fällda i Granskningsnämnden när Navid läste upp låttexten till ”Omkoppling sker” i rikssänd radio, spelade förband till Gustav Fridolins tal på Almedalsveckan och fick hundratusentals svenskar att dansa till livet, politiken, humorn och sorgen i att vara människa.

2017 har bandet med unga studsiga pojkar blivit en grupp mogna män, fäder och kärleken till fansen, musiken och engagemanget har inte minskat. I en tid då polariseringen mellan grupper ökar, hatet på sociala medier får unga att ta livet av sig och musikindustrin pumpar ut slavkontrakt till Idoldeltagare är Navid Modiri & Gudarna mer angelägna än någonsin att erbjuda ett alternativ. Under hösten börjar de spela live igen och spelar in ny musik för att börja släppa under 2017.

Hemsida
Facebook

VAD: Navid Modiri & Gudarna (SE) LIVE
NÄR: Lördag 2 september, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 180 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 180 kr
ÅLDER: 13 år

© Babel

print

Våra samarbetspartners