VOLBEAT – FLER BILJETTER SLÄPPS TILL SKANDINAVIENS STÖRSTA ROCKBAND PÅ FRIENDS ARENA!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Danska Volbeat har på nytt visat att de utan tvekan är Skandinaviens största rockband. När biljetterna släpptes till konserten den 26 augusti på gigantiska Parken i Köpenhamn tog de slut på nolltid, och biljetterna till konserten på Friends Arena lördagen 9 september har även de varit slut länge.

Nu kan vi glädjande meddela att vi av produktionstekniska kan släppa upp ett stort antal extrabiljetter till försäljning för Sverigekonserten, både ståplats och sittplats. Biljetterna släpps i morgon fredag kl 9.00 via LiveNation.se

Som Special Guests denna kväll ser vi inga mindre än Breaking Benjamin och Amorphis.

DATUM
9/9 – Friends Arena, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners