SPIDER-MAN: HOMECOMING etta på biotoppen i hela världen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är inte bara i Sverige som nya Spider-Man-filmen gjort den bästa bioöppningen någonsin för en Spider-Man-film och svingat sig upp till förstaplatsen på topplistorna – just nu ligger ”Spider-Man: Homecoming” etta i hela världen.

Pressröster om ”Spider-Man: Homecoming”

The characters and scenarios are familiar, but this is a loose, cool, funny remix that makes them feel fresh again. Plus, it’s mercifully short on life lessons from Aunt May.
Nick De Semlyen, Empire

Clever, funny, and true to the Spider-Man spirit, this take on everyone’s favorite web-slinger is thoroughly entertaining.
Betsy Bozdech, Common Sense Media

The breeziest, most convivial Marvel movie in ages, Spider-Man: Homecoming boasts a high-school Peter Parker with no trendy superhero angst.
David Edelstein, Vulture

Handlingen i korthet
Den unge Peter Parker/Spindelmannen (Tom Holland), som gjorde spektakulär debut i Captain America: Civil War, börjar utforska sin nyfunna identitet som nätsvingande superhjälte i SPIDER-MAN: HOMECOMING.

Fortfarande exalterad över sin upplevelse med the Avengers återvänder Peter hem till sin moster May (Marisa Tomei), under sin mentor Tony Starks (Robert Downey Jr.) uppsikt. Han försöker återuppta sina dagliga rutiner, men kan inte riktigt släppa tanken på att få uträtta nya hjältedåd. När superskurken Vulture (Michael Keaton) dyker upp får han chansen – samtidigt som allt han håller kärt plötsligt befinner sig i stor fara. Regi: John Watts.

© UIP

print

Våra samarbetspartners