KESHA återvänder med låten ”Praying” och kommande albumet ”Rainbow”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag återvänder Kesha till musikvärlden med sin nya låt ”Praying” – första låten från kommande albumet ”Rainbow” som släpps 11 augusti. Albumet är hennes första på fem år. Starka ”Praying” är skriven av Kesha tillsammans med Ryan Lewis, Ben Abraham och Andrew Joslyn. För produktionen står Lewis (Macklemore & Ryan Lewis).

Läs Keshas starka text som beskriver hennes resa under senaste åren samt arbetet med “Praying”.

Musikvideon till ”Praying” är regisserad av Jonas Åkerlund.

Nya albumet ”Rainbow” är en nystart för Kesha, både själsligt och musikaliskt. Hon har samarbetat med artister och grupper från vilt skilda genres – från Eagles of Death Metal till Dolly Parton. Ben Folds har producerat titelspåret och Ricky Reed har skrivit och producerat ett flertal låtar. Låten ”Old Flames Can’t Hold a Candle to You” som är en ny version av Dolly Partons original från 1980, gästas av Dolly Parton själv – och Keshas mamma Pebe Sebert, som en gång var med och skrev den låten, har även varit med och skrivit albumets titelspår “Rainbow”.

Lyssna på “Praying”
Facebook
Twitter
Instagram

Om Kesha:
The year Kesha released her debut album, ‘Animal’, Billboard declared her its Hot 100 Artist. Her debut single, “TiK ToK,” named Billboard’s #1 Hot 100 Song, was the most played song of 2010 and was the world’s top-selling track that year. ‘Animal’ has sold more than 8 million album equivalents worldwide, and Kesha has sold more than 13 million total album equivalents worldwide.

Kesha has had 9 Top 10 hits on The Billboard Hot 100, including four #1 singles at Top 40 Radio – “TiK ToK,” “Your Love Is My Drug,” “Die Young,” and “Timber.” Kesha took home the MTV EMA for Best New Act in November 2010 and was nominated for 2 American Music Awards, 3 MTV VMA Awards, and 6 Billboard Awards. She has performed on dozens of television programs all over the world, including MTV Europe Music Awards, Much Music Awards (Canada), Echo Awards (Germany), X Factor (Australia), American Music Awards, Billboard Awards, American Idol, Saturday Night Live, and The Today Show Summer Concert Series.

She has over 28 million Facebook followers, over 2 million Instagram followers, 3.74 million followers on Twitter, and over 1 billion views on VEVO. She has sold over 41 million tracks and streams in the U.S alone and over 87 million tracks and streams worldwide to date. Animal’ has been certified Gold, Platinum or multi-Platinum in over 15 markets worldwide (including Platinum in the United States) and was the biggest-selling debut album from an international female in 2010 in the UK. Kesha executive produced two seasons of the television show “Kesha: My Crazy Beautiful Life” for MTV, as well as wrote a book of the same name that gave a look into the creative process of her latest album, ‘Warrior’.

As a songwriter she has penned her own music as well as songs for artists including Britney Spears, Ariana Grande, The Veronicas, and Miley Cyrus. She is an animal rights crusader as the Humane Society International’s first Global Ambassador and a passionate advocate for equality, being honored with the 2016 Human Rights Campaign Visibility Award. In 2016 she won Billboard’s Women in Music Trailblazer Award.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners