LOGIC till Amager Bio

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Logic – den 27-årige rapper med fødenavnet Sir Robert Bryson Hall II – strøg ind på musikscenen med en række mixtapes, der førte til en betydelig, raffineret underjordisk fanebase. Hans tapes – Young, Broke og Infamous; Young Sinatra; Young Sinatra: Undeniable; Young Sinatra: Welcome to Forever – opnåede millioner af downloads og streams, og han påbegyndte en verdensomspændende tour, før han underskrev kontrakt med Def Jam Recordings i 2014.

Med sit debutalbum ”Under Pressure” fra 2014 brød den Gaithersburg, Maryland MC, med sit slæng og etablerede sig som en af de klareste unge stjerner i musikbranchen. Projektet blev hyldet som en af årets bedste hip-hop-debuter, hvor pressen bemærkede Logics overlegne lyriske, filmiske fortælleevner og vigtige budskaber om fred, kærlighed og positivitet. Huffington Post kronede ”Under Pressure” som “2014’s Best Hip-Hop Album So Far,” iTunes udnævnte det “Best Hip Hop Album 2014,” “Artist Direct kaldte det “The Best Debut of 2014,” og MTV News nominerede det som” Rap Album Of The Year Contender.”
Hypen gav Logic en optræden på The Tonight Show med Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel Live!, Lollapalooza, Wireless Festival UK, Governor’s Ball og en verdenstour som headliner.

Logics opfølger var det 18-track lange album ”The Incredible True Story” (november 2015), der var udtænkt som et sci-fi-space odyssey drejebog, der udviklede sig gennem interludes på albummet og cementerede Logics status som en af musikens mest kreative unge MC’s. Efter albummet debuterede som nr. 1 på US R&B/Hip Hop Chart, tog han på ”2016 Incredible World Tour” gennem USA og Canada fra februar til april. Med “Bobby Tarantino,” hans 2016 sommer mixtape, tog det virkelig fart, som Billboard beskrev den “Logic heats up the summer with a new banger,” og Logic co-headlinede en massiv sommer amfiteater og arena tour.

I 2017 fortsætter Logic med sætte baren højt, med udgivelsen af sit tredje fuldlængde album ”Everybody”. Albummet berører samfundsproblemer, der påvirker os alle på daglig basis, herunder angst, depression, raceforhold og meget mere. På ”Everybody” medvirker et bredt udvalg af kunstnere og personligheder, herunder Neil deGrasse Tyson, Killer Mike, Chuck D, Alessia Cara og Khalid og er blevet hans mest kommercielt succesfulde album til dato.

Dato
Lørdag 21. oktober 2017 – Amager Bio, København

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners