DONIKA NIMANI till Let’s spend the night together

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter en stark debut under våren så får Donika Nimani chansen att dela scen med Veronica Maggio, Weeping Willows, Hurula och Moneybrother. Den 19 augusti intar hon Let’s spend the night together’s scen i Linköping.

Donikas musik har har spelats på radio över hela Sverige. Singeln ”Tvivlar” låg i 4 dagar på en andra plats på Viral 50-listan på Spotify och har uppmärksamats av många andra medier.

‘Med två starka singlar på rad, tror jag Donika kommer befästa sig som ett av årets stora genombrott’ – Popmuzik

Musiken blandar en elektronisk och organisk känsla som kan jämföras med Veronica Maggio och Ana Diaz. Detta tillsammans med otroligt starka refränger gör Donika till en av de mer intressanta tillskotten på den svenska popscnenen.
Låtarna har starka kopplingar till Donikas förflutna. De handlar om olycklig kärlek och att se någon man tycker om gå vidare i livet.

Donikas musikaliska resa tog form i Norrköping där hon är uppvuxen. Grunderna till musiken skapas oftast genom sång och några gitarrackord. Hon har under sin tid på singer/songwriterlinjen på Kulturama i Stockholm och genom ett samarbete med producentteamet VCK Music Group utvecklats till en popmaskin.

© Dazed Music

print

Våra samarbetspartners