DONIKA NIMANI – Ny singel ute 10 Maj!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Donika Nimani följer upp sin starka debut med nya singeln ¨Hata mig¨. En lugn låt med ett starkt budskap och en refräng i temat kärlek.

Musiken blandar en elektronisk och organisk känsla som kan jämföras med Veronica Maggio och Ana Diaz. Detta tillsammans med otroligt starka refränger gör att Donika är redo att knacka på den stora svenska pophimlen.

Donikas första singel ”Tvivlar” har fått stor uppmärksamhet. Den har spelats på radio både lokalt och nationellt, låg i 4 dagar på en andra plats på Viral 50 listan på Spotify och har uppmärksamats av många andra medier.

Donikas musikaliska resa tog form i Norrköping där hon är uppvuxen. Grunderna till musiken skapas oftast genom sång och några gitarrackord. Hon har under sin tid på singer/songwriterlinjen på Kulturama i Stockholm och genom ett samarbete med producentteamet VCK Music Group utvecklats till en svensk popmaskin. ‘Hata mig’ är Donikas andra singel och i början av sommaren kommer en EP att släppas.

© Dazed Music

print

Våra samarbetspartners